Bästa Garmin golfklocka – Ett bäst i test för Garmin golfklockor 2023

Är du intresserad av att köpa en Garmin golfklocka? I så fall bör du läsa den här artikeln om några av de bästa Garmin golfklocka modellerna på marknaden. Vi har sammanställt en lista över de fyra bästa och går in på detaljer om varje klocka. Oavsett om du letar efter något som är högklassigt eller mer prisvärt har vi allt som behövs. Vi har listat alla de bästa Garmin golfklockorna så du ska veta vilken som fyller just dina behov så du kan fokusera på att få bollen ner i i hållet. Hittarn du inte vad du söker efter kolla in våra andra recesioner av bästa golfklockor.

Aktuella kampanjer på Garmin golfklockor

[dfrcs name=”garmin”]

4 bästa Garmin golfklockor – recensioner 2023

Garmin Approach S40

Golfklocka Garmin Approach® S40 - Svart
Golfklocka Garmin Approach® S40

[dfrcs name=”garmin approach s40″]

Golfklockan Garmin Approach S40 är ett viktigt tillbehör för alla golfspelare. Den smarta utrustningen kan bäras på banan eller under en runda och hjälper dig att navigera dig runt på mer än 41 000 banor i över 100 länder. Den visar även avstånd till faror samt puttlinjer så att du vet när det är bäst att putta ut från olika ställen på green. Med sin 1,2-tums färgskärm visar den här eleganta enheten snabbt avståndsinformation på en gång med läsbarhet i alla ljusförhållanden, inklusive solljus! Och om du vill vara aktiv medan du spelar har vi goda nyheter, för när dessa klockor är kopplade till vår app kan de mäta förbrukade kalorier.

Garmin golfklocka Approach S40 är ett utmärkt alternativ för alla golfspelare som vill ha mer information när de spelar. Den är så lätt att använda med sin färgskärm som visar avståndet i alla ljusförhållanden.

Fördelar med Garmin Approach S40:

– Visar dig avstånd till faror och puttningslinjer

– Kan bäras på banan eller under en runda

– Har läsbarhet i alla ljusförhållanden, inklusive solljus!

– Du kan mäta förbrukade kalorier när den är kopplad till vår app

Slutsats:

Garmin golfklocka Approach S40 golfklocka är en av de bästa enheterna som en golfspelare kan använda på banan. Den hjälper dig att navigera på mer än 41 000 banor i över 100 länder med sitt peknavigeringssystem och sin färgskärm. Men utöver det ger den dig också information om avstånd till faror och puttlinjer så att det inte råder någon tvekan om vad ditt nästa drag ska vara. Och om du vill ha mer motivation medan du spelar, anslut den här smarta enheten till vår app och se hur många kalorier som har förbränts.

Garmin Approach S60 test

Garmin golfklocka Approach S60
Träningsklockor från Garmin

[dfrcs name=”garmin approach s60″]

Den här klockan är en av de bästa på marknaden. Garmin golfklocka Approach S60 har ett uppfriskande utseende. Den är utformad för att vara vattentät. Approach S60 har ett mycket intuitivt pekskärmsgränssnitt. Du kan också använda den som en GPS för golfbanor, medan du är på green eller fairway. Den ger också ett antal hjälpmedel för inomhusgolfträning, t.ex. mätning av svingtempo och avstånd, spårning av klubbor samt avstånd till framsidan, mitten och baksidan av varje green och fara. S60 kan ge exakta uppgifter i realtid tack vare sin lokaliseringsfunktion som stöds av det globala positioneringssystemet (GPS). Som vi prata om förut så är Garmin Approach S60 vattentät och klarar alla väder.

Fördelar med Garmin Approach S60:

– Elegant och praktisk design

– Många funktioner

– Intuitivt gränssnitt med pekskärm

– Kan användas som GPS för golfbanor

Slutsats av vårt Garmin Approach S60 test:

Garmin golfklocka Approach S60 har ett antal fördelar som gör den till en av de bästa golfklockorna på marknaden. Vi älskar dess eleganta och praktiska design, breda utbud av funktioner, intuitivt pekskärmsgränssnitt och hur den kan användas som GPS för golfbanor. I vårt Garmin S60 test kom vi fram till att det är en riktigt bra Garmin golfklocka och rekomemnderas varmt.

Garmin Approach S62 test

Bästa Garmin golfklockan Approach S62
Garmin golfklocka

[dfrcs name=”garmin approach s62″]

Approach S62 GPS-golfklocka är fullspäckad med funktioner och perfekt för dig som vill få ut det mesta av ditt spel. Den stora 1,3-tums färgtouchskärmen ger viktig information om över 41 000 banor över hela världen samtidigt som den ger handledsbaserad pulsmätning och mätningar av blodsyresättning via en pulsoximetrisensor som ger dig viktig data utan att du behöver fästa något på kroppen eller kläderna! Den har en enkel design som kan bäras hela dagen och möjliggör kontaktlösa betalningar via Garmin Pay så att du aldrig behöver vara bunden av att leta i fickorna när det är dags att köpa något i pro shop efter att ha slagit 18 hål.

Funktionen PlaysLike Distance kompenserar för slag i uppförsbacke och nedförsbacke, den virtuella caddien tar hänsyn till vindförhållanden och tidigare slag för att välja den klubba som passar dig bäst. AutoShot mäter automatiskt avståndet för olika slag med Approach CT10-sensor (tillvalsutrustning). Para ihop med Garmin Golf-appen för att analysera ditt spel mer ingående genom att delta i scorekort eller turneringar, eller få information om hur mycket kontroll du har över varje slag!

Fördelar med Garmin Approach S62 golfklocka:

– Spåra din spelstatistik enkelt med Garmin Golf-appen

– Få viktig information i en överblick på golfklockan Approach S62

– Spela mer! Approach CT10 spårar vad du behöver veta när du använder AutoShots distansmätningsverktyg

– Få värdefulla insikter om dina egna slag genom att koppla ihop dem med Garmin Golf-appen

Slutsats av vårt Garmin Approach S62 test:

Garmin golfklocka Approach S62 är fullmatad med funktioner och perfekt för dig som vill få ut det mesta av ditt spel. Den stora 1,3-tums färgtouchskärmen ger viktig information om över 41 000 banor världen över samtidigt som den ger handledsbaserade mätningar av puls och blodsyresättning via en pulsoximetrisensor som ger dig viktig data utan att du behöver fästa något på kroppen eller kläderna! Den har en enkel design som kan bäras hela dagen och möjliggör kontaktlösa betalningar via Garmin Pay så att du aldrig behöver vara bunden av att leta i fickorna när det är dags att köpa något i pro shop efter att ha slagit 18 hål. PlaysLike Distance-funktionen kompenserar för slag i uppförsbacke och nedförsbacke, den virtuella caddien tar hänsyn till vindförhållanden och tidigare slag för att välja den klubba som passar dig bäst.

 Garmin Marq Golfer

Golfklocka Garmin MARQ
Garmin MARQ golfklocka

[dfrcs name=”garmin marq”]

GARMIN MARQ Golfer är inte bara sofistikerad utan också smart. Klockan har en uppsjö av funktioner, några av våra favoriter är den virtuella caddien som ger förslag på klubbor och hjälp med att sikta, information om vindhastighet för att göra det möjligt att välja slag mer exakt, över 41 000 färdiga CourseView-kartor med förinställda färgscheman över hela världen så att du kan hitta din favoritbana på nolltid! Plus Greenvy – den visar greenlayout och form samtidigt som den ger manuella placeringsalternativ för var du ska placera flaggan i dagens läge.

Den här Garmin golfklockan är så snygg att den passar in i alla sammanhang. Och du får också många funktioner som du kan ha även utanför golfbanan, till exempel för att spåra din allmänna hälsa eller synkronisera spellistor från musiktjänster som Spotify®. Med GARMIN PAY™ kan du också betala bekvämt med ett enda tryck!

Om vi fokuserar på klockans utseende och känsla hittar vi flera subtila designelement som den keramiska ramen med specialgjorda etsningar som motsvarar 18 hål i en banan. Den trefärgade jacquardvävda nylonremmen är gjord för att passa ordentligt och ge en fantastisk komfort (och ser förstås också bra ut). Sist men inte minst är batteritiden något viktigt när det gäller den här typen av klockor eller vilken pryl som helst egentligen – särskilt med tanke på alla data som de måste bearbeta under en golfrunda!

Fördelar med Garmin MARQ Golfer:

– GARMIN MARQ Golfer är den perfekta golfklockan för både nybörjare och proffs.

– GARMIN MARQ Golfer har en mängd funktioner som ger avancerade mätvärden (carry distance, putts per runda osv.)

– Den har till och med över 41000 förinstallerade kartor över hela världen

– Du får bra batteritid med den här klockan

Slutsats:

Letar du efter en golfklocka med avancerade funktioner? GARMIN MARQ Golfer är det perfekta valet. Med sin uppsjö av funktioner och eleganta design uppfyller den här klockan dina behov oavsett om du är en expert eller om du precis har börjat med spelet. Kolla in den!

Varför välja Garmin golfklockor?

Garmin är den överlägset bästa golfklockan. Detta beror på att den har GPS-aktivering, kan användas på både smartphones och surfplattor, integreras med andra verktyg som fitnessappar och har slagmätning. Garmin golfklockor har också en cool design, är vattentäta och har lång batteritid.

Garmin golfklockor erbjuder många fördelar för även mer diskreta golfare. Designen är lågprofilerad så att du inte behöver oroa dig för att tappa bort din klocka när du spelar i ruffen eller utanför gränserna. Den är också vattentät så att du inte heller behöver oroa dig för att den ska få sluta fungera i dåligt väder. Om du inte spelar golf kan du också använda enheten som en vardagsklocka!

Vad är en Garmin golfklocka?

Garmin golfklockor är golfklockor med GPS. De har en position som kan spåras med hjälp av satelliter och de använder en inbyggd antenn. Garmin golfklockor erbjuder funktioner som möjlighet till live-scoring och motsvarande scorekort på handleden. Golfspelare behöver inte längre vara över hela banan för att kontrollera sin poäng, de behöver bara titta på sin klocka. Den kan enkelt visa avstånden till greenens framsida, mitt och baksida. Golfspelare har också möjlighet att spåra sin svinghastighet, klubbhuvudets hastighet med mera genom denna enhet.

Varför är Garmin golfklockor ett bra val för golfentusiaster?

Garmin golfklockor är några av de bästa på marknaden idag. De anses vara ett av de bästa alternativen att välja mellan om du vill ha en prisvärd klocka, men den är lika effektiv i sina förmågor som andra dyrare modeller. Om du precis har börjat med golf och inte är säker på vilken typ av golfklocka du ska skaffa bör Garmin vara ditt förstahandsval – den ger dig allt du behöver till ett pris som inte går att slå och andra funktioner som kommer göra att du presterar bättre på golfbanan.

Summering bästa Garmin golfklocka

Garmin golfklockor är några av de bästa på marknaden idag. De anses vara ett av de bästa alternativen att välja mellan om du vill ha en prisvärd golfklocka, den finns i flera olika priser så du behöver inte avskäckas och tycka det är för dyrt. Är du av sorten som jag och tycker att prylar är skoj och fler funktioner gör livet roligare så rekommenderar jag att kolla in någon av de lite dyrare Garmin golfklockorna. Man kan aldrig ha för många funktioner och dyra prylar brukar jag säga. Lycka till i letandet efter din nästa Garmin golfklocka. Vi hoppas att du fått hjälp av vårt Garmin golfklocka bäst i test och att du nu kan känna dig bekväm med att göra ett bra köp av en Garmin golfklocka.

Uppdaterad 2022-12-27

Rulla till toppen