Bästa golfsimulator hemma – en guide till golfsimulatorer 2021

Innehållet har annonslänkar från Nordicagolf.se

En golfsimulator har blivit ett populärt alternativ för dem som älskar sporten men inte kan ta sig till golfbanan så ofta som de skulle vilja. Men även under vintern kan en golfsimulator vara ett bra alternativ att kunan spela golf om man inte kan ta sig iväg på en golfresa. Med golfsimulatorer kan du spela när som helst på dygnet, enligt ditt schema, utan att behöva oroa dig för dåligt väder eller andra faktorer som kan hindra dig från att spela utomhus. I den här guiden kommer vi att visa dig några av de bästa golfsimulatormodellerna som finns tillgängliga 2021.

Aktuella kampanjer på golfsimulatorer

Topp 3 golfsimulator hemma

OptiShot2 Golfsimulator

Världens bästa golfsimulator i sin prisklass är här, och den tar inte mycket plats. Den prisbelönta OptiShot2 golfsimulatorn kombinerar all den senaste tekniken med användarvänlighet. Den kan vara tillräckligt kompakt för att du ska kunna bära med dig den eller tillräckligt sofistikerad så att resultaten produceras enkelt oavsett vilken klubba användaren har till sitt förfogande.

OptiShot2 golfsimulatorn har förmågan att ta ditt spel till en ny dimension. Med 16 precisionstunade, höghastighets (48 MHz) infraröda sensorer som mäter varje sving av dig och är kalibrerade för att bedöma klubbor innan du slår dem med perfekt noggrannhet under slag samt efter träff – vilket ger omedelbar feedback på varje slag.

Fördelar med den här golfsimulatorn:

  • Precisionstunade infraröda sensorer med hög hastighet (48 MHz) som mäter varje sving du gör
  • Omedelbar återkoppling på varje slag

Phigolf WGT Home Golfsimulator

Phigolf WGT Edition är ett helt nytt sätt att spela golf. Nu kan du använda din riktiga sving och inte bara fingrarna på skärmen! Få en uppslukande upplevelse hemma med fotorealistisk grafik som får dig att känna dig som en professionell golfspelare i sin egen simulator/spelrum där du spelar live-rundor i hela landet eller internationellt – beroende på var de befinner sig i världen.

Fördelar med Phigolf WGP:

  • Spela med dina vänner och familjemedlemmar i ditt eget hem
  • Tävla mot spelare från hela världen
  • Exakt spel tack vare avancerad teknik

Tillbehör till golfsimulatorer

OptiShot Studio Slagbur

OptiShot Studio slagburen är perfekt för golfspelaren som vill bygga sin egen svingstudio hemma. Passar OptShot2 simulatorn, levereras med enkla instruktioner och kräver 26 stycken 9mm breda EMT-rör som inte ingår i leverans men som lätt kan hittas på nätet eller lokalt beroende på var du bor. Den innehåller också en slagskärm så att dina slag alltid kommer att ha en riktning även om det inte finns något nät närvarande under spelets gång vilket gör denna produkt mer än bara hjälpsam – det är en nödvändig utrustning som behövs av alla seriösa golfspelare.

Fördelar:

  • Ett bra sätt att börja spela golf
  • Gör det möjligt för dig att ha en privat driving range hemma

Golfsimulator hemma

Om du vill förbättra ditt spel eller bara spela en runda golf i lugn och ro från dit eget hem är en golfsimulator den bästa investeringen du kan göra.

Golfsimuleringsmaskinen finns i många olika modeller för alla kunskapsnivåer och budgetar. De dyrare modellerna är förstås bättre på grund av deras utökade funktioner, men budgetmodellerna är fortfarande mycket bra.

Vissa av de funktioner som finns på de dyraste simulatorerna finns inte med på budgetmodellerna, men det finns några riktigt häftiga funktioner som bara finns på dyrare modellerna av golfsimulatorer. Att hitta vad man skulle kalla den bästa golfsimulatorn är inte så enkelt som man kan tro. Viktigt att tänka på att det ska finnas plats hemma för din golfsimulator och att den faller inom din budget.

Förbättra din golf med en golfsimulator

En golfsimulator är ett riktigt bra alternativ för att förbättra ditt golfspel som du kan göra hemma. Det är i stor utsträckning möjligt att hitta billiga golfsimulatorer på nätet som du kan köpa och använda i ditt eget hem. Vissa tycker att de är för dyra men de mest populära modellerna kostar mindre än 5000 kr.

Att använda dessa simulatorer kommer verkligen att hjälpa dig att förbättra ditt spel och göra det lättare att spela en golfrunda utan att åka till en golfbana. De ger en realistisk upplevelse och simulering som gör att du kan öva en mängd olika slag samt olika banor.

Krav på plats för golfsimulator

Det finns många olika faktorer att ta hänsyn till när det gäller placeringskraven för en golfsimulator, men i allmänhet vill du ha tillräckligt med golvyta eller utrymme för att golfsimulatorn ska få plats. Mycket här beror på vilken modell man köper. Se till att mäta ordentligt så du vet att golfsimulatorn får plats.

Du bör också se till att du har ett tillräckligt stort utrymme för att förvara eventuell utrustning, som mattor och bollar. Golfsimulatorer kan levereras med många tillbehör, vilket innebär att du behöver kanske gott om förrådsutrymme.

Pris på golfsimulatorn

Priset på en golfsimulator varierar beroende på typ och funktioner. Till exempel är en bärbar golfsimulator oftast billigare än en fullstor simulator. Du kan också hitta golfsimulatorer som använder din smartphone som bildskärm och som inte kräver extra inköp av utrustning, dessa brukar också vara billigare.

En golfsimulator för hemmet är en investering i roliga saker som du kommer att spela på i flera år, så det är värt att investera i något som passar alla dina behov utan att spränga budgeten.

Vad är en golfsimulator?

En golfsimulator är en maskin och/eller en del av en app som efterliknar upplevelsen av att spela golf. Du kan använda dem för att spela virtuell golf eller bara sikta och svinga för att det är en ren och skär glädje. Dessa maskiner är speciellt utformade för att ge dig känslan av att vara på en putting green utan att du behöver lämna hemmet.

Hur fungerar golfsimulator?

En golfsimulator är en typ av dataspel som återskapar golfspelet. Du kan hitta dem i spelhallar eller för hemmabruk. Golfsimulatorn har ett urval av banor, precis som en riktig golfbana. Det finns några olika typer av spel som golfsimulatorer erbjuder: 9-håls-, 18-håls- och 36-hålsmatcher. Ibland representerar punkterna på skärmen avståndet från platsen där du slår till platsen där du vill skjuta från. Och ibland finns det inga poäng alls och ditt mål är att slå till hålet så snabbt som möjligt.

Hur högt i tak för golfsimulator?

Vissa golfsimulatorer kräver ett högt tak eller en vertikal yta för att fungera. Den vertikala ytan måste vara minst sex meter hög för att simulatorn ska fungera ordentligt. Men långt ifrån alla behöver så högt till tak så se till att läsa på innan du handlar en golfsimulator online så du vet att du har platsen som simulatorn behöver.

Vilken golfsimulator är bäst?

Att säga vilken som är bästa golfsimulatorn är svårt och väldigt individuellt. Men när man letar efter en golfsimulator bäst i test så är det viktigt att man ser till att köpa produkter som får plats hemma. Att spela golf hemma på en simulator ställer krav på utrymme så du kan träna och förbättra din golf hemma.

Hur mycket kostar en golfsimulator?

En golfsimulator är inte billig. Priset varierar mellan 1000 och 30 000 kr beroende på kvaliteten och funktionerna hos simulatorn.

Summering

Den här artikeln handlar om golfsimulatorer och hur de kan användas för att spela virtuell golf eller bara sikta och svinga för att det är roligt. Detta är en typ av datorspel som återskapar golfspelet, med ett urval av banor, precis som en riktig golfbana.

Att tänka på när du ska köpa golfsimulator:

  • Tänk på det utrymme som behövs för en golfsimulator
  • Tänk på priset för en golfsimulator, som kan variera från 1 000 till 30 000 SEK
  • Beslut om du vill ha en fullstor eller bärbar modell