Bästa resefodral golf – Golf resefordal bäst i test 2023

Innehållet har annonslänkar från Nordicagolf.se, CDON.com och Decathlon.se

Det är inte lätt att hitta det bästa resefodralet golf. Det finns så många olika alternativ och det kan vara svårt att veta var man ska köpa för resefodral till sin nästa golfresa. Med det i åtanke är här några av de funktioner du bör hålla ögonen öppna för när du handlar efter ett nytt bästa resefodral golf.

Topp 3 resefodral golf

Resefodral golf Travel Cover Pro

NordicaGolfs Wheeled Travel Cover Pro är den perfekta lösningen för att resa med dina golfklubbor. Tillverkad av vattentät nylon och vadderad runtomkring skyddar det här resefodralet dem under en resa samtidigt som det har en extra ficka inuti som kan förvara skor eller andra saker du behöver till hands när du är borta från hemmet. Hardtop-överdraget väger vanligtvis mer än dubbelt så mycket men erbjuder många fler inbyggda skydd, bland annat hjul som gör transporten enkel utan att du behöver oroa dig för att skada något under transporten – det rullar smidigt tack vare sin inline skate-design så det blir inga stötar på vägen heller.

Resefodral golf Travel Cover Deluxe

NordicaGolf Wheeled Travel Cover Deluxe har gott om utrymme och speciella fickor som är idealiska för långa resor. Rikligt med stoppning, en lätt konstruktion gör att det här fodralet skyddar dina golfklubbor samtidigt som det är lätt att transportera – tillverkat av extra slitstark 1600D nylon. Den är också utrustad med två sidofickor som kan rymma ännu mer utrustning om det behövs, stora in-line skate-hjul (8 cm diameter) gör att den glider smidigt över terräng utan att sakta ner dig eller fastna någonstans på vägen.

Golf resefodral med hjul Inesis

Stort resefodral för golf med hjul. Transportera din golfbag och dina klubbor med stil. Det här resefodralet är perfekt för att skydda allt innehåll du behöver på en resa. Till skillnad från andra väskor som inte kan säkras ordentligt på grund av sin öppna utformning har den här väskan tjocka neoprenhandtag som är fastsatta, så du behöver inte oroa dig för att tappa något när du rör dig på flygplatser.

Resefodral Golf Gear Sverige

Golf Gear Travel Case är en av de mest kända resefodralen på grund av sin hållbarhet och storlek. Detta hållbara resefodral har hjul i botten, vilket gör det enkelt att transportera det under flygresan eller bilresan hem från en turnering eller golfresa. Den övre stoppningen håller klubborna säkra när de är inne i detta resefodral golf.

Att tänka på vid köp av bästa resefodral golf

  • Storlek på resefodralet

Storleken på dina golfklubbor avgör hur stor resefodralet för golf måste vara. Om du har riktigt långa golfklubbor behöver de mer utrymme än om du har kortare eller smalare klubbor. Tänk på detta när du gör ditt köp, för annars kan det bli trångt.

  • Förvaringsfack

En bra reseväska för golf har gott om förvaringsfack för all din utrustning. Du vill ha en resväska som gör det enkelt att separera och hitta din utrustning.

  • Resefodral med hjul

Det här är en funktion som du kanske inte tänker på, men när du börjar använda ditt bästa resefodral golf regelbundet är hjul ett absolut måste. Du vill inte släpa runt en enorm golf resefodral för hand i flera kilometer på flygplatsen eller på hotell. De bästa väskorna har hjul inbyggda så att de är lättare att transportera från plats till plats.

Golf resefodral med soft- eller hardtop

Softop resefodral för golf är ett utmärkt val för dem som vill skydda sina klubbor när de är på språng. De är vanligtvis billigare och enklare än hardtop golf resefodral, så om du har ett mindre fordon eller bara behöver något kompakt i allmänhet så är detta ditt bästa val. Dessutom får de lätt plats i förvaringsutrymmet när det är dags att inte använda dem – vilket kan spara värdefullt utrymme hemma också.

Hur stort golf resefodral behöver jag till min golfbag?

Storleken på det bästa resefodral golf du behöver för din golfbag beror på storleken och vikten på din golfbag och hur många olika klubbor och tillbehör du vill ha med dig.

Om du vill ha med dig alla klubbor i din golfbag och några andra tillbehör som t.ex. bollar eller handskar är en stor hård väska förmodligen bäst lämpad för dig. Om det däremot bara är det viktigaste tillbehöret som behöver skydd (och därför är mindre) så kan något som ett mjukt skal räcka istället för att ha en extra tung resväska på hjul med dig som kostar pengar både viktmässigt och kostnadsmässigt.

Så om möjligt prova olika storlekar innan du köper en så att du inte slutar med att bära runt på för mycket bagage, för det kan lätt hända när man inte provar saker hemma först.

Kostar det extra att checka in ett resefodral för golf?

Vissa flygbolag tar ut en extra avgift för att checka in ditt bagage. Kostnaden kan variera beroende på vilket flygbolag du flyger med, men det brukar vara värt att kontakta dem i förväg bara för att vara säker på att det inte blir några överraskningar innan resan.

När behöver man ett resefodral golf?

När du åker på en golfresa behöver du ett golf resefodral för att förvara din golfutrustning. Du vill vara säker på att klubborna är skyddade från eventuella skador under resan. Att packa dina golfgrejer bra minskar risken att något blir förstört och att du slipper att börja din golfresa med att fixa nya saker eller föröska få tillbaka pengar på försäkringar.

Vad händer om mitt resefodral golf går sönder under resan?

Det finns några viktiga saker att veta om ditt resefodral golf går sönder på vägen. Det första är att du ska kontakta flygbolaget och låta dem veta om eventuella skador så att de kan ge ersättning för det, men det finns också några andra försiktighetsåtgärder, när du anmäler dig vid flygplatsens informationsdisk ska du se till att de ser hur skadad eller trasig den var genom att visa upp dig med bilder från alla möjliga vinklar.

Får man packa annat än golfklubbor i resefodralet?

Det är ofta möjligt att få plats med så mycket mer än bara golfutrustning i resefodralet, men var medveten om viktgränsen. Kontrollera med flygbolaget vilka typer av väskor de låter dig ta med ombord och hur mycket total kombinerad viktgräns varje enskilt flygbolag har tillgänglig per resenär innan du packar.

Uppdaterad 2022-12-27