Mer om oss

Vi är en grupp golfentusiaster som brinner för att hitta och testa den bästa golfutrustningen på marknaden. Med vår passion och kunskap om golf har vi beslutat att dela våra erfarenheter och åsikter med golfare världen över.

Vårt mål är att hjälpa golfare att hitta den utrustning som passar deras behov och spelstil bäst, genom att testa och jämföra en mängd olika alternativ. Vi är en obunden källa som bara rapporterar våra ärliga åsikter och resultat från våra tester.

Vår webbsida har som syfte att fungera som en komplett resurs för alla som söker information om golfutrustning, och vi strävar efter att alltid vara uppdaterade med de senaste produkterna och trenderna.

Om du har några frågor eller förslag på utrustning som du vill se testad, tveka inte att höra av dig till oss. Tillsammans kan vi hjälpa varandra att förbättra våra golfspel och göra golfrundan till en ännu mer njutbar upplevelse.

Så gör vi våra tester och bäst i test listor

När vi påbörjar våra tester av bästa golfutrustningen är det viktigt för oss att ha en tydlig plan och metodik för att säkerställa att våra rekommendationer är så välgrundade som möjligt.

Vi börjar med att sätta upp en lista över de faktorer som vi vill ska ligga till grund för utvärdering av aktuell produkt. Vi går sedan igenom marknaden och tar fram de produkter som ser bäst ut med hänsyn till dessa faktorer och som är populära i recensioner och omdömen. Detta hjälper oss att få en bättre förståelse för vad som är viktigt för konsumenter och vad som är de vanligaste problemen eller svagheterna med produkterna.

Efter att ha samlat in informationen tar vi kontakt med tillverkare för att få en djupare förståelse för deras produkter och deras tekniska specifikationer. Detta ger oss en mer detaljerad bild av vad som gör varje produkt unik och vilka funktioner som kan påverka dess prestanda.

Efter detta sammanställer vi delbetyg för testkriterierna som vi har satt upp. Dessa betyg bygger på tester, omdömen, recensioner och betyg från användare och experter.

För att kunna ge en rättvis och objektiv bedömning av produkterna, följer vi en fastställd testplan och använder standardiserade metoder för att mäta och utvärdera resultat. Vi ser också till att våra testare är erfarna golfare och kan bedöma produkterna utifrån ett konsumentperspektiv.

Efter att ha genomfört testerna analyserar vi resultatet och sammanställer våra rekommendationer i olika kategorier. Vi tittar på de mest framträdande fördelarna och nackdelarna med varje produkt och jämför dessa mot prisnivån. Vi tar också hänsyn till produktens design, prestanda och övergripande kvalitet, samt dess popularitet bland golfare och konkurrensen på marknaden.

Vi arbetar ständigt för att förbättra vår metodik och säkerställa att våra rekommendationer är så tillförlitliga och välgrundade som möjligt. Vi försöker också att vara transparenta i vår process och delar ofta med oss av våra resultat och slutsatser så att golfare kan fatta informerade beslut när de väljer utrustning för sin sport.

Så tjänar vi pengar

Perfektgolf.se är oberoende och kommer så att förbli. Men hur tjänar vi då pengar?

Svaret är att vi finansierar denna tjänst genom så kallad affiliatemarknadsföring.

Det innebär att vi får provision på eventuell försäljning som sker efter att du eller någon annan av besökarna klickat på en länk och därefter köpt någon golfprodukt hos någon av återförsäljarna.

Du som handlar betalar varken mer eller mindre för din produkt. Priset är exakt detsamma som om du hade gått direkt till någon av butikerna. Provisionen är det försäljaren som står för och den tas från deras marknadsföringsbudget. De betalar oss istället för att exempelvis annonsera på nätet eller i dagspressen. Ibland gör vi även deals med butikerna så att ni som går via vår sida även kan få en extra rabatt.

Är vi då inte beroende av dessa samarbetspartners och därmed partiska? Nej, inte alls. För det första grundar vi våra tips på olika oberoende tester som redan gjorts. För det andra har varje återförsäljare mängder med . Det är bara upp till oss välja exakt vilken vi ska rekommendera.

Du kan alltså se det som en win-win-situation. Du får oberoende tips och recensioner från olika test. Sedan får vi en liten ersättning om du bestämmer dig och handlar.

Författare och expert

Andreas Börjesson är huvudförfattare och expert här hos Perfektgolf.se.

Andreas Börjesson är en erfaren golfspelare och brinner för allt som har med golf att göra. Han har spelat golf sedan han var en liten grabb och har genom åren utvecklat en djupt rotad passion för spelet.

Andreas har även arbetat i en golfshop, där han har fått möjlighet att lära sig allt om golfutrustning och hjälpa golfspelare med att välja rätt utrustning för deras behov. Dessutom har han tränat ungdomar i golf, vilket har gett honom en unik inblick i golfens värld.

Som författare på perfektgolf.se har Andreas kunskap och erfarenhet om golfutrustning som han samlat på sig genom åren och nu delar med andra golfentusiaster. Han brinner för att hjälpa människor att hitta den perfekta golfutrustningen och är alltid redo att besvara frågor och ge råd till golfspelare på alla nivåer.

Chefredaktör och faktakontrollant är Nils-Håkan Konradsson som har lång erfarenhet av affiliate-verksamhet, ledarskap och att bygga webbplatser.

Drift

Driften av sajten sköts av företaget North Edge Media AB

Organisationsnummer 559341-1563

Säte i Sölvesborg

Vänliga hälsningar, Andreas Börjesson perfektgolf.se

Rulla till toppen